Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

De trimsalon

Om je een idee te geven waar je je hond achterlaat kun je hier wat foto’s vinden van de trimsalon.

Mijn insteek is dat het echt een relax uitje is voor de hond, waar hij/zij zonder stress een fijne behandeling kan krijgen, en weer heerlijk in zijn/haar velletje komt te zitten!

Hier worden de honden getrimd.Hier worden de honden getrimd.

We hebben een aparte ruimte voor het natte werk zoals wassen en fohnen. Dit is beter voor de hygiëne, en het voelt behaaglijker voor de hond omdat de ruimtes kleiner, en beter verwarmd blijven.We hebben een aparte ruimte voor het natte werk zoals wassen en fohnen. Dit is beter voor de hygiëne, en het voelt behaaglijker voor de hond omdat de ruimtes kleiner, en beter verwarmd blijven.

Terwijl u hond behandeld wordt, kunt u rustig wachten.Terwijl u hond behandeld wordt, kunt u rustig wachten.

Er is een inloopwasplaats. Hierdoor hoeft de hond niet opgetild te worden, wat hem een veilig gevoel geeft.Er is een inloopwasplaats. Hierdoor hoeft de hond niet opgetild te worden, wat hem een veilig gevoel geeft.

De elektrisch verstelbare trimtafel in de knip ruimte.De elektrisch verstelbare trimtafel in de knip ruimte.

De elektrisch verstelbare trimtafel in de natte ruimte.De elektrisch verstelbare trimtafel in de natte ruimte.

Er is een wasbak speciaal voor kleinere honden. Wat hem een veilig gevoel geeftEr is een wasbak speciaal voor kleinere honden. Wat hem een veilig gevoel geeft

Achter dit huis bevindt zich de TrimsalonAchter dit huis bevindt zich de Trimsalon

Dit is het sterilisatie apparaat. Ik vind het erg belangrijk dat er hygiënisch wordt gewerkt. Na elke behandeling gaan de gebruikte materialen hierin om gesteriliseerd te worden.Dit is het sterilisatie apparaat. Ik vind het erg belangrijk dat er hygiënisch wordt gewerkt. Na elke behandeling gaan de gebruikte materialen hierin om gesteriliseerd te worden.

De elektrisch verstelbare trimtafel in de knip ruimte.De elektrisch verstelbare trimtafel in de knip ruimte.